AGENDA FOR MAY 13-15, 2002 HEARINGS DOCKET NOS. UT-003022/UT-003040

MONDAY - MAY 13: Section 272 Compliance Issues and Public Interest

9:30 – 10:00: Prehearing – Continue Marking/Admitting Exhibits

10:00: Appearances, Preliminary Issues (?)

Section 272 Compliance: (ends 11:00?)

1. Merger of LCI and QCC – Qwest: 10 mins. AT&T: 10 mins.

2. <u>Section 272(e)(1)</u> – Qwest: 10 mins. AT&T: 10 mins.

(Morning Break: 11:00 – 11:15 am)

Public Interest:

Opening Statements: Public Counsel (Robert Cromwell): 15 mins.

AT&T (Gary Witt): 15 mins.

Qwest (John Munn): 15 mins. (ends Noon?)

(Lunch Break: 12-1:30 pm)

AT&T Witness: **Diane F. Roth**

Summary of Issue: 20 mins. (ends 1:20 pm?)

Owest Cross-examination: 1 hour (ends 2:20 pm)

Commissioner Questions/Redirect: 30 mins. (ends 2:50 pm?)

Qwest Witness: David L. Teitzel

Summary of Issue: 20 mins. (ends 3:15 pm?)

(Afternoon Break: 3:15 – 3:30 pm)

Public Counsel Cross-examination: 30-60 mins. (ends 4:30 pm?)

AT&T Cross-examination: 30-60 mins. (ends 5:30 pm?)

TUESDAY - May 14: Public Interest and Remaining Compliance Issues

Public Interest:

Qwest Witness: David L. Teitzel

9:30: Commissioner Questions/Redirect: 30 mins. (ends 10:00 am?)

Compliance Issues:

1. <u>AT&T Issue re: Access to IDLC</u> (§§ 9.2.2.1.3, 9.2.2.1.3.1): (ends 10:30 am?)

AT&T: 10 mins. Qwest: 10 mins.

(Morning Break: 10:30 –10:45 am)

2. Manual Review of Loop Qual. Info. (SGAT §9.2.2.8) (ends 11:30 pm?)

AT&T: 10 mins.

Covad: 10 mins. (Megan Doberneck on conference bridge)

Owest: 10 mins.

3. <u>Audits of Loop Qual. Info.</u> (SGAT §§9.2.2.8, 18.1.1) (ends Noon?)

AT&T: 5 mins.

Covad: 5 mins. (Megan Doberneck on conference bridge)

Qwest: 5 mins.

(Lunch Break: 12-1:30 pm)

4. Owest's Memorandum re: Remote Deployment of DSL (ends 2:15 am)

WorldCom: 10 mins. (Michel Singer Nelson on conference bridge)

AT&T: 10 mins. Qwest: 10 mins.

5. Discussion of Qwest's May 10 compliance filing (ends 2:45)

Qwest: 5 mins. AT&T: 5 mins.

WorldCom: 5 mins. (Michel Singer Nelson on conference bridge)

[**NOTE:** If the parties stay within their time estimates, we should conclude the hearing early on Tuesday afternoon.]